Sika haluaa Guggenheimin

image

Me ollaan kaikki sitä mieltä, et me tarvitaan uusi Lastensairaala Helsinkiin eikä mitään Guggenheimia. Ei me ihan tiedetä, et miten ne niinko liittyy yhteen, mut kummiski.

Tai me tiedetään, et se uusi sairaala on tulossa jo, mut aina, kun me vastustetaan sitä Guggenheimii, niin me puhutaan siitä sairaalasta kans.

Meillä ei ole edelleenkää harmainta haisunäätää, et miks siitä sairaalasta ja Guggigsest pitää puhua samas lausees, mut me puhutaa, kun muutki puhuu.

Moni kaupunginvaltuutettukin kirjoittaa Guggenheimista blogissaan tai Faces ja Twitteris. Nekin puhuu kipeistä lapsista samalla. Ja mielipidettä on kuulkaa kysytty kansanedustajiltakin. Ja sitten nekin kysyy meiltä, et sairaala pienille lapsille vai joku amerikkalaisuuden ilmentymä?

Eikä se Giggenguggeli edes menesty. Joku sanoi meille, että sitä ei ole saatu toimimaan Pietaris tai Las Vegasis, vai oliks se Berliinis. Mut niinko pointti on, että millai täällä sit muka.

Jenkkibisnes tulis hei tänne, veis meen verorahat, päiväkotipaikat, iltiskerhot ja heikentäis meen terveydenhuoltoo, opintotukee, työttömyysturvaa ja niinko kaikkee.

Ja taas me mainitaan se Lastensairaala.

Vieläkään me ei ymmärretä ihan sitä suoraa yhteyttä, mut miettikää ny itte. Meil on toisessa vaakakupissa sairaat lapset, mätänevä sairaala ja tarve uuteen. Ja toises kuule joku saakelin Guggenheim.

Et kumman sää valkkaisit? Hä!

Advertisements

One thought on “Sika haluaa Guggenheimin

  1. Mä käytän lastensairaalakorttia, koska musta verorahoja ei sais käyttää gukkikseen. Jos gukkiksen hoitaa vaikka 80 prosenttisesti yksityiset tahot, saa niitä tulla vaikka joka kaupunginosaan.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s